Reptéri transzfer a Brassó-Vidombák Nemzetközi Repülőtérről: 2 fő esetén – 200 RON/fő | 2 és 4 fő között – 120 RON/fő | 4 és 8 fő között – 100 RON /fő|

Házak

BENKŐ – ház

675,00 RON / 4 fő - B&B

Ha egy kis pihenésre vágysz, de közben szeretnél minőségi időtöltést nyújtani a gyerekeid és önmagad számára is, akkor ne keresgélj tovább, megérkeztél. A Benkő – ház egyedi sajátossága, hogy elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően a délutáni órákig besüt a nap, így hangulatosan és nyugalomban fogyaszthatod el a reggeli kávéd, amíg a gyerekeid a ház melletti játszótéren hintáznak.

COSTEA – ház

625,00 RON / 2 felnőtt + 2 gyerek - B&B

Ez az egyik legideálisabb házikó a kis gyermekes családok számára, mivel a játszótér közelében helyezkedik el. Két szobával, egy kihúzhatós kanapéval és egy emeletes ággyal rendelkezik, így négy fő kényelmesen elfér.

MÁTHÉ – ház

495,00 RON / 2 fő - B&B

Ebben a házban a régi idők egy szobás lakásait idéztük meg, amikor egy helyen volt a ma már külön választott ebédlő, konyha és hálószoba. Mindezt igyekeztünk úgy kialakítani, hogy egy tágas szobát kapjunk, illetve a fürdőszobában is a nagyobb tér domináljon.

KATONA – ház

675,00 RON / 4 fő - B&B

Itt nem csak négyfős családok, hanem akár négyfős baráti társaságok is otthonra lelhetnek. Mint mindenik lakásban, itt is a sajátodként élvezheted a konyha, a fürdőszoba és az utcára nyíló terasz kényelmét. Ráadásként pedig, ha valami izgalmas programon vennél részt, csupán néhány lépésre található a háromszintes kalandpark.

FARKAS – ház

495,00 RON / 2 fő - B&B

Az egy szobás házak közül, talán ez a leginkább természet közeli, mivel az erdő aljában, a vendéglátóhely legmagasabb pontján helyezkedik el, így az ablakaiból belátni az összes házat és az azokat körülölelő erdőt. Ezzel együtt a helyszín legfőbb épületeivel is szomszédos, mint például az étterem, a borozó és a recepció.

BALÁZSI – ház

675,00 RON / 4 fő - B&B

A kék évszázadok óta az egyik legkedveltebb szín, szimbólikusan a hatalmat, a hűséget, a reményt, a tisztaságot és a szabadságot jelképezi. Ha egy kis feltöltődésre vágysz a családoddal vagy a barátaiddal, ez egy jó választás lehet.

 

TRINFA-ház

625,00 RON / 2 felnőtt + 2 gyerek - B&B

A TRINFA-ház – ha lehet így nevezni – a kettősség jegyében készült. Míg a nappali szoba ablakai Körtövés központjára néznek, addig a gyerek szobából és a teraszról kilátás nyílik az erdőre. Ez a legjobb párosítás azoknak a családoknak, akik egyszerre szeretik a nyüzsgést és a csendet.

BORBÁTH – ház

550,00 RON / 2 felnőtt - B&B

Íme, Körtövés legromantikusabb háza, amely kivételesen szerelmes pároknak lett kialakítva. Ha nászút előtt állsz, vagy csupán néhány napot kettesben szeretnél tölteni szíved választottjával, a 8-as ház ajtaja nyitva áll előttetek. Itt minden adott, hogy egymásra hangolódjatok.

 

BOCZ – ház

495,00 RON / 2 felnőtt - B&B

Az egy szobás, két személyre kialakított házak grandiózus kialakításának köszönhetően rengeteg a szabadtér, így igény szerint pót ágyazható is. Ez a típusú lakóház megfelelő annak is, aki egyedül érkezik pihenni, de kedvező szálláshely pároknak és kis gyermekes családoknak is.