Transfer de la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Până la 2 persoane – 200 RON/persoana| Între 2 și 4 persoane – 120 RON/persoana| Între 4 și 8 persoane – 100 RON/persoana|

Case

Casa-BENKŐ

675,00 RON / 4 PERS. - B&B

Dacă doriți să vă relaxați, dar în același timp doriți să oferiți o distracție de calitate pentru copiii dumneavoastră și pentru voi înșivă, atunci nu căutați mai departe, ați ajuns. Caracteristica unică a casei Benkő este că, datorită locației și designului său, soarele strălucește până la orele după-amiezii, astfel încât să vă puteți bucura de cafeaua de dimineață într-un mod confortabil și relaxat, în timp ce copiii dumneavoastră se balansează în locul de joacă de lângă casă.

Casa-COSTEA

625,00 RON / 2 PERS. + 2 Copii - B&B

Aceasta este una dintre cele mai ideale cabane pentru familiile cu copii mici, deoarece este situată în apropierea locului de joacă. Are două camere, o canapea extensibilă și un pat supraetajat, astfel încât să poată găzdui confortabil patru personae.

Casa-MÁTHÉ

495,00 RON / 2 PERS. - B&B

În această casă am evocat apartamentele cu o cameră de pe vremuri, când sufrageria, bucătăria și dormitorul, acum separate erau într-un singur loc. Am încercat să proiectăm toate acestea în așa fel încât să obținem o cameră spațioasă, iar spațiul mai mare domină și baia.

Casa-KATONA

675,00 RON / 4 PERS. - B&B

Aici puteți găsi o casă nu numai pentru familiile de patru, ci și pentru grupuri de până la patru prieteni. Ca în orice apartament, vă puteți bucura de confortul bucătăriei, băii și terasei care se deschid pe stradă ca fiind ale dvs. Și ca un plus, dacă vrei să participi la ceva interesant, parcul de aventură cu trei etaje este la doar câțiva pași distanță.

Casa-FARKAS

495,00 RON / 2 PERS. - B&B

Dintre casele cu o cameră, aceasta este poate cea mai apropiată de natură, deoarece este situată în partea de jos a pădurii, în cel mai înalt punct a complexului, astfel încât să puteți vedea de la ferestrele sale toate casele și pădurile care le înconjoară. De asemenea, este învecinat la clădirile principale a complexului, cum ar fi restaurantul, barul de vin și recepția.

Casa-BALÁZSI

675,00 RON / 4 PERS. - B&B

Albastrul a fost una dintre cele mai populare culori de secole, reprezentând simbolic puterea, loialitatea, speranța, puritatea și libertatea. Dacă sunteți în căutarea unui pic de reîncărcare cu familia sau prietenii, aceasta poate fi o alegere bună.

Casa-TRINFA

625,00 RON / 2 PERS. + 2 copii - B&B

Casa TRINFA, dacă se poate numi așa, a fost făcută în spiritul dualității. În timp ce ferestrele din sufragerie au vedere spre centrul complexului Körtövés, camera copiilor și terasa au vedere la pădure. Aceasta este cea mai bună asociere pentru familiile care iubesc agitația și liniștea în același timp.

Casa-BORBÁTH

550,00 RON / 2 PERS. - B&B

Iata cea mai romantica casa din Körtövés, concepută exceptional pentru cuplurile indrăgostite. Dacă ești în luna de miere sau vrei să petreci doar câteva zile singur cu aleasa inimii tale, ușa casei nr. 8 este deschisă pentru voi. Totul este dat aici pentru , ca voi doi să vă acordați unul altuia.

Casa-BOCZ

495,00 RON / 2 PERS. - B&B

Datorită designului grandios al caselor cu o cameră pentru două persoane, există o mulțime de spațiu deschis, astfel încât putem așeza încă un pat de rezervă, dacă doriți. Acest tip de casă este potrivit și pentru cei care vin să se relaxeze singuri, dar este, de asemenea, o cazare bună pentru cupluri și familii cu copii mici.