Transfer de la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Până la 2 persoane – 200 RON/persoana| Între 2 și 4 persoane – 120 RON/persoana| Între 4 și 8 persoane – 100 RON/persoana|

Termeni generali & condiţii

Stimați oaspeți!

În zilele petrecute aici, echipa noastră va face tot posibilul pentru a-și face odihna veselă și lipsită de griji. Prin urmare, vă rugăm să luați în considerare și să respectați următoarele.

Vă dorim o relaxare plăcută!

Vă mulțumim, echipa Körtövés!

1. Check in – Check out

Check in-ul are loc la Vârghiș, la recepție, după care cazarea poate fi ocupată în Körtövés. Camerele pot fi ocupate de la ora 15:00 în ziua sosirii. În ziua plecării, îi rugăm pe oaspeții noștri să părăsească casele până la ora 12:00. În cazul în care angajații noștri termină curățenia mai devreme, casele pot fi ocupate înainte de ora 15:00. 

Dacă părăsiți proprietatea, vă rugăm să lăsați cheia casei la recepție.

2. Transport

În cazul în care oaspeții nu vin cu mașină proprie, ci cu avionul/trenul/autobuzul, îl vom transporta la recepție și de acolo la Körtövés.

3. Plata

Cazarea si consumul se plătesc in ziua plecării, în clădirea de receptie

4. Vizitatorii

Doar persoanele înregistrate la recepție au voie să stea pe teritoriul proprietății. 

5. Servicii de bază

În afară de cazare, prețul camerei pentru oaspeții noștri include: loc de joacă, parc de aventură, parcare, teren de badminton, echipament de pescuit, precum și utilizarea echipamentelor pentru grătar și ceaun.

6. Informații

6.1. La sosire, animatorii noștri însoțesc oaspeții la cazare, după care va fi prezentată în detaliu utilizarea lămpilor și sobelor cu kerosen, precum și informații despre posibilitățile de programe și mese. 

6.2. Este interzisă depozitarea materialelor inflamabile, explozive in locuinte. În caz de incendiu, oaspetele este obligat să alerteze recepția.

6.3. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru obiectele de valoare lăsate în cameră. Vă rugăm să lăsați obiectele de valoare la recepție pentru păstrare.

7. Aparate electrice

În zona proprietății doar la stația de încărcare există energie electrică, astfel încât dispozitivele electrice pot fi încărcate aici. 

8. Mesele

8.1. Restaurant

Dacă oaspeții noștri doresc să servească masa la restaurant, sunt necesare rezervări în avans. Mese principale:

● mic dejun: bufet (compus mai ales din produse locale)

● prânz: meniu zilnică (două supe, doi feluri principale, desert)

● cina: meniu zilnică (doi feluri principale, desert).

8.2. Cumpărare alimente

Fiecare casă are o bucătărie, astfel încât oaspeții noștri își pot pregăti prânzul . Materiile prime necesare pot fi furnizate și de oaspeții noștri sau pot fi achiziționate la cerere în clădirea restaurantului. La cerere, oferim și rețete pentru mâncăruri locale, tradiționale.

8.3. Grill/Ceaun (gratuit în caz de rezervare)

Aveți posibilitatea de a închiria un grătar și ceaun. Dacă este necesar, animatorii noștri vă pot oferi, de asemenea, îndrumări cu privire la modul de preparare a mâncărurilor locale.

9. Fumatul

Fumatul este interzis în case și în restaurant. Fumatul este permis numai pe terase și în locurile desemnate.

10. Tulburarea liniștei

Vă rugăm să țineți cont de liniștea celorlalți oaspeți, mai ales după ora 10 p.m.

11. Wi-Fi

Körtövés vrea să evoce vremurile de demult, când nu exista serviciu de telefonie și internet, prin urmare serviciul wi-fi nu este disponibil în zona proprietății.

12. Curățenia

Angajații noștri de curățenie ,curăță casele zilnic între orele 12:00 și 15:00. Dacă nu cereți curățenie, vă rugăm să plasați semnul de „Nu deranjați” pe partea exterioară a ușii din față.

13. Raportarea erorilor

Dacă sunt detectate defecțiuni, vă rugăm să le raportați la recepție sau la personalul nostru de întreținere.

Politica rezervare.

Flexibilă & garantată

Nu se percepe nici o taxă dacă rezervarea se anulează cu 15 zile înainte de sosire.

Nerambursabilă

Oricând după efectuarea rezervării poate fi încasat prețul total al rezervării.

Vă rugăm să reţineţi, dacă rezervarea este anulată, modificată sau în caz de neprezentare, va fi încasat preţul total pentru rezervare.